HEALINGMEDITATION

Distans över Zoom. Energiutbyte 111:-

Varje Onsdag (med reservation för undantag) kommer Sandra mellan kl 19:00-19:45 att guida dig genom en lugn och avslappnande meditation och under cirka 30 minuter sända healing till dig. Under healingmeditationen använder Sandra sig av några av de helande flammorna och Atlantean healing. Även kristallhealing och änglahealing kan förekomma. Varje healingmeditation är helt unik och baseras på vad deltagarna behöver just precis vid deltagandet av healingmeditationen. Hennes intention är alltid att all healing som sker är för ditt högsta bästa.

Varför healingmeditation?

Vi människor står inför en otrolig expansion och frekvenshöjning där allting går otroligt snabbt för oss, vilket är helt magiskt! För att vi ska kunna höja vår frekvens behöver vi släppa på tyngre energier som hindrar oss till att kunna höja vår frekvens. När man tex tar emot violetta flamman (som är en energi som alltid används under healingmeditationen) transformerar flamman alla lägre energier som inte är för ditt högsta bästa. Energier som inte är för ditt högsta bästa och kan transformeras under en healingmeditation är tex stress, sorg, ångest, ilska och besvikelse MEN energier kan ENDAST transformeras om du är redo att släppa taget om det! 

Healingen som jag utför är endast ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter behandling. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna delta på healingmeditationen måste deltagaren vara över 18 år! 

!Avbokning måste ske senast 3 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 3 timmar innan start blir inte återbetald!

För att kunna delta i meditationen behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Du bokar din plats till healingmeditationen genom att lägga till meditationen nedan i kundvagnen och du betalar som en produkt. Du får en länk 3 timmar innan meditationens start via mejl som gör att du kan delta live i meditationen = betalningen ska vara gjord senast 3 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen :)

Ingen betalning = ingen länk till meditationens rum!

"Vi behöver stunder där vi tar det lugn för att balansera oss själv och för att orka med vardagen som vi lever i"