1:1 INTUITIV SESSION

Lokal/Distans 30 min: 750:- / 60 min 1200:-

En 1:1 intuitiv sessioner ger dig möjlighet att i 40 eller 60 min få direkt vägledning från Ärkeänglarna och de uppstigna mästarna i din andliga utveckling, din vardag, jobb och andra frågor som du funderar på!

Varje session jag haft har varit fylld med kärlek, insikter och glädje!

Under sessionen tonar jag in mig på Ärkeänglarna och de uppstigna mästarna för att i 60 eller 40 minuter coacha och vägleda dig. Under denna session är jag kanalen, eller språkröret mellan dig och Ärkeänglarna/uppstigna mästarna. Jag brukar förklara det som att jag är den som översätter energier till fysiska ord till dig från ärkeänglarna. Det sker inga värderingar eller dömande på orden jag förmedlar från Ärkeänglarna till dig.

 Eftersom att ärkeänglarna endast förmedlar budskap från en hög och kärleksfull frekvens kan du vara trygg med att budskapen som kommer fram till dig endast är av kärlek och ljus, du behöver aldrig vara orolig att något negativt kommer upp! Dock rekommenderar jag att vara inställd på att du kan komma få vägledning som du behöver höra för ditt högsta bästa, inte det du vill höra! Ibland kan det bästa för oss vara det vi inte vill höra, men ärkeänglarna ger dig alltid budskap och vägledning för dig, där du är idag av ren kärlek och medkänsla! Därför är varje session helt unik och kan skilja sig från gång till gång. Du kan vara vart som helst i livet i vilken situation och vara trygg i att din vägledning alltid kommer att vara icke dömande. Även en kort meditation och healing kan förekomma om vi vägleds i att det behövs för dig.

Under sessionen använder Sandra sitt klarseende, klarvetande, orakelkort och kristaller! 

Det finns många anledningar att boka in en 1:1 intuitiv session, kanske..

- Vill du lära känna dina guider eller skyddsängel bättre och tips på hur du kan jobba med hen

-  Vill du få vägledning och annat perspektiv av en händelse, jobb eller relationer 

-  Vill du få vägledning i din andliga utveckling och expansion och hjälp med hur du kan utveckla dig själv

mm  Avbokning måste ske senast 12 timmar innan bokad tid för full återbetalning. All avbokning som sker efter 12 timmar innan avbokad tid blir Inte återbetald!