Zirkon rå

Denna kristall är sällsynt och kommer i mycket små bitar, vikten kan variera mycket mellan bitarna!

Egenskap: Visdom, spiritualitet, utveckling

Vikt: ca 2 - 12 g

Färg: Brun/lila: Brun/lilakristaller står för vår visdom, spiritualitet, närvaro och manifestation. Dom hjälper oss även att känna oss uppburen av jorden, vara jordad och får oss att känna oss trygga.

Zirkon påminner oss om vår andliga resa och mänsklighetens utveckling på jorden. Det säg att zirkon är en av jordens mest äldsta kristaller och tack vare det kan man känna in och avläsa väldigt mycket av jorden och mänsklighetens historia! Kristallen påminner oss om den gudomliga upplevelsen av att vi är en del av "Allt som är".  Den förbereder oss inför vår resa in i 5D genom kärlek och kraft!

Användning: Placera kristallen i vänster hand och känn in all den kärlek, information och gudomlig kraft kristallen sänder ut till dig

Zirkon är en naturlig produkt som växer och kommer från jorden. Detta gör därför att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

65,00 kr