Skapolit

Nyhet!

Egenskap: Förändringar, Expansion, utveckling

Färg: Lila

Ursprung: Pakistan

Vikt: Dessa kristaller är väldigt små och kan variera mycket i storlek och form. Kristallerna på bilden är endast ett exempel på hur kristallerna kan komma att se ut.

Skapolit är perfekt för dig som går igenom förändringar! Kristallen hjälper oss att gå från 3:e dimensionens medvetande in i 5:e dimensionens medvetande på ett sätt som passsar för dig! Skapolit hjälper oss också att "väcka igång" vår intuition så att vi ännu en gång låter oss guidas av vår intuition! 

Kristallen hjälper oss att göra oss av med dåliga vanor (som hindrar oss i vår utveckling) samtidigt som den lugnar oss och får oss att verkligen lita på oss själva!

Användning: Sitt med din Skapolit i din vänstra hand och placera din högre hand på ditt hjärt chakra. Känn kärleken som finns inom dig och omkring dig

Skapolit är en naturlig produkt som växer i och kommer från moder jord. Detta gör att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig! Bilden är endast ett exempel och kristallerna kan därför variera jämfört med bilden.

40,00 kr