Rosenkvarts rå, stor

Hjälper dig att känna kärlek

Egenskap: Kärlek (till dig själv och andra), healing, lugn

Färg: Ljusrosa: Rosa är färgen av det "högre hjärtat" och hjälper oss att expandera vårt hjärtchakra, håller energin av både rött (jordande) och vitt (kopplad till källans energi). Rosa står även för kärlek, spirituell utveckling (uppvaknande) och det "divine feminine". Mother Mary-energin är icke-konfessionell och hjälper oss att expandera vår kärlek och att höja vår frekvens.

Ursprung: Brasilien

Vikt: ca 38 - 61 g 

Rosenkvarts är en riktig kärleksmanifestation till oss människor! Den har en hög energi men kan samtidigt kännas lugnande och ge oss trygghet. Hjälper till att älska dig själv och att läka ditt "inner child". Kristallen hjälper dig att dra till dig kärlek, både från andra och kärlek till dig själv samtidigt som den hjälper dig att sända ut kärlek (det du sänder ut får du tillbaka).

Kristallen hjälper även till att starta upp processen av läkning av hjärtesorg.

Denna rosenkvarts är renad med hjälp av den kosmiska diamantvioletta flamman och laddad med Mother Marys energi! 

Användning: Placera en rosenkvarts på hjärtchakrat (men låt den inte ligga för länge så att ditt hjärtchakra blir överaktivt). Låt kristallen ligga i ungefär 5-10 minuter. Andas, känn tacksamhet och kärleken som strömmar från kristallen in i ditt energifält!

Rosenkvarts är en naturlig produkt som växer och kommer från jorden. Detta gör därför att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

90,00 kr
Please select variants first