Rosenkvarts, handsten 001

Egenskap: Kärlek (till dig själv och andra), healing, lugn

Färg: Ljusrosa: Rosa är färgen av det "högre hjärtat" och hjälper oss att expandera vårt hjärtchakra. Rosa kristaller håller energin av både rött (jordande) och vitt (kopplad till källans energi) och står även för kärlek, spirituell utveckling (uppvaknande) och det "divine feminine".

Ursprung: Madagaskar

Vikt: ca 134 g

Rosenkvarts är en riktig kärleksmanifestation till oss människor! Den har en hög energi men kan samtidigt kännas lugnande och ge oss trygghet. Hjälper till att älska dig själv och att läka ditt "inner child". Kristallen hjälper dig att dra till dig kärlek, både från andra och kärlek till dig själv samtidigt som den hjälper dig att sända ut kärlek (det du sänder ut får du tillbaka).

Användning: Placera kristallen i din vänstra hand och känn kärleken som vibrerar i den. Föreställ dig hur vibrationen går från Kristallen in till ditt hjärta. 

Rosenkvarts är en naturlig produkt som växer och kommer från jorden. Detta gör därför att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

299,00 kr