Rosa Agat, Stor

Nyhet!

Egenskap: Glädje, Hopp, Kärlek, Framtidstro

Färg: Rosa/Beige/Klar. Rosa agat är färgade dvs den rosa färgen är ej naturlig. 

Ursprung: Brasilien

Vikt: 13 - 22 g

Rosa agat är en agat som blivit färgad rosa. Alla färger har en egen frekvens och den rosa frekvensen hjälper kristallen till att få oss att känna kärlek till oss själva, till jorden och allt som lever i och av jorden. Rosa agat hjälper oss att känna hopp om framtiden samtidigt som den stödjer oss i vår spirituella expansion och resa på jorden. Kristallen hjälper oss att gå in i vårt hjärta och hjälper oss att känna vår hjärtats sanning. Rosa agat hjälper oss även att känna kärlek till vårt inre barn och att förstå alla händelser vi var med om som barn.

Användning: Sitt med din Rosa Agat i din vänstra hand och placera din högre hand på ditt hjärt chakra. Känn kärleken som finns inom dig och omkring dig

Agat är en naturlig produkt som växer i och kommer från moder jord. Detta gör att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig! Bilden är endast ett exempel och kristallerna kan därför variera jämfört med bilden.

50,00 kr