Pyritkluster

Nyhet!

Egenskap: Överflöd, Framgång, Beskydd

Färg: Gyllene/guld

Ursprung: Peru

Vikt: 26-45 g

Pyrit, denna underbara kristall som påminner oss om solens energi och som har använts under en otroligt lång tid.

Denna vackra gyllene kristall är perfekt att ha för vid din sida för att känna lycka. Pyrit hjälper dig att inse att överflöd och välfärd aldrig är långt borta och kristallen fyller din aura med positiv energi samtidigt som den beskyddar dig mot lägre energier och negativa intentioner från andra människor. Som solens energi ger den möjlighet för nya idéer att kunna gro och den hjälper dina drömmar att manifesteras!

Användning: Sitt med din Pyritl i din vänstra hand och känn kraften och energin som strålar från kristallen till dig. Ha kristallen vid din sida när du jobbar eller känner att du behöver beskydd.

Pyrit är en naturlig produkt som växer i och kommer från moder jord. Detta gör att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig! Bilden på pyriten är endast ett exempel och kristallerna kan därför variera jämfört med bilden.

90,00 kr