Palo santo - pack 20 g

Detta pack innehåller 20 g Palo Santo (ca 3-4 pinnar per förpackning).

Palo santo (även kallad helig ved) kommer från det heliga trädet Bursera Graveolens i Ecuador och är helt naturlig. Inga dofter/arom har tillförts i produkten. Palo Santos doft kan beskrivas som lite sötaktig och rökig.

Röken från Palo Santo är kärleksfull och ger ett harmoniskt lugn samtidigt som den renar och tar bort lägre energier. Denna rökelse har använts av bland annat inka indianer och shamaner i tusentals år

Denna Paolo Santo har tillverkats av döda och naturligt nedfallande träd.

Användning: Kan användas innan eller efter meditation (eller varför inte både och?) för att ta bort lägre energier på platser eller personer. Tänd eld på ena änden och blås ut lågan och för sedan den heliga röken till området, personen eller lägg din Palo Santo på ett brandsäkert fat för att njuta av doften och den helande röken. Släck den genom att doppa den i vatten så att du är säker på att den är släkt.

Samma pinne kan användas flera gånger!

Paolo Santo är en naturlig produkt som kommer från träd. Detta gör att alla stickor kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av rökelsen. Rökelsen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

Längd: från 9 cm-11,1 cm. Bredden kan variera mycket

75,00 kr