Ökenros

Egenskap: Beskydd, självförtroende, självkänsla, kreativitet

Färg: vit/ljusbrun: Vita/ljusbruna kristaller hjälper till att få oss att känna och komma ihåg vår potential och styrka. Kristallar som är helt eller delvis vita har potential att vara alla färger, därför har den kraften att tillföra det som behövs just för stunden. Dom hjälper oss även att känna oss uppburen av jorden, vara jordad och får oss att känna oss trygga. 

Chakra: Baschakra

Ursprung: Mexico

Ökenros (även kallad Ökensand eller sandros) är en kristall som man finner i öknen och kristallen består av sand som inneslutits i kristaller. Kristallen stärker ditt självförtroende, självkänsla och ökar din kreativitet! Det sägs att varje ökenros innehåller en egen andlig guide 

Kristallen är väldigt ömtålig och kan "sanda av sig" när man håller den i handen eller flyttar den till olika ställen. 

Användning: Placera en Ökenros ovanför dörren för en skyddande energi eller placera i handen när du mediterar för att öka din självkänsla.

Ökenros är en naturlig produkt som växer och kommer från sand. Detta gör därför att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

35,00 kr