Morgonmeditation 6 September

Varje Måndag mellan kl 07:00 - 07:45 guidar jag dig genom en lugn och avslappnande meditation över zoom tillsammans med Ärkeänglarna (se alla meditationer och datum här)

Meditation hjälper oss att känna lugn och harmoni, att få andas och centrera oss i den vardag som vi lever i. Meditation hjälper även vår kropp att stressa ned, att få släppa på alla "måsten" och bara få vara! Det är ett perfekt sätt att börja Måndagen med! 

Efter meditation får de som vill meditationen skickad till sig (via mejl), vilket betyder att om du inte har möjlighet att delta med oss i gruppen kan du göra meditationen senare under dagen - eller när du känner dig guidad till det! 

Meditationen som jag utför är endast som ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter meditationen. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna delta på meditationen måste deltagaren vara över 18 år!

!Avbokning måste ske senast 12 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 12 timmar innan start blir inte återbetald!

80,00 kr
Please select variants first