Meditation: Träffa din Skyddsängel

Under denna 11 minuter långa meditationen kommer du att bli guidad att få träffa en av dina skyddsänglar och för att få ta emot vägledning och lära känna en av din skyddsänglar. Just nu har de flesta av oss fler än en skyddsängel vid vår sida som hjälper oss igenom denna kollektiva förändring som sker på jorden just nu.

Att ha en stark kontakt med sina skyddsänglar har många fördelar, bland annat hjälper det oss att komma ihåg vårt sanna ursprung, våra unika gåvor från tidigare liv och en vän som hjälper oss och beskyddar oss under vårt liv.

I bakgrunden spelas toner med hjälp av crystal singin bowls som hjälper till att hela ditt hjärta och sacral chakra som hjälper dig att öppna upp ditt hjärta för din skyddsängel och för ditt sanna jag!

Ha gärna papper och penna vid din sida så att du kan skriva ner ev. vägledning som kommer till dig från din skyddsängel under meditationen. Denna meditation är perfekt att göra en gång per dag eller så ofta du känner för det.

Efter att du köpt meditationen får du ett mejl om betalningsuppgifter (swish, paypal eller banköverföring) och så fort jag ser att betalningen är inne får du meditationen skickad till dig på mejl i MP3-format. 

44,00 kr