Kristallkit - Let the light in

Bilden är endast ett exempel på hur kristallerna kan se ut. Form, storlek och vikt kan variera. Ca vikt på kristallernas totala vikt (alla 4 kristallerna vägda tillsammans) är ca 42-59 g

Detta kit innehåller 4 magiska kristaller som kommer hjälpa dig att verkligen expandera ditt självförtroende och att ta in energin från 11/1 portalen! Kristallerna kommer även hjälpa dig att förbereda dig (och stötta dig) i din resa in i 5:e dimensionens medvetande!

Detta kit består av:

Citrin - Denna gyllene kristall ökar vår självkänsla, glädje och överflöd! Den påminner dig om att du är värd överflöd så öppna upp din famn och ta emot allt som flödar till dig! Denna kristall är otroligt kraftfull, och är en härlig vän att ha med sig i vardagen när man behöver energi, motivation och glädje!

Lava - Lava påminner oss om vår inre eld, vår inre kraft och att transformation är möjligt! Den hjälper dig att släppa taget om det gamla och hjälper dig att inte vara rädd!

Zirkon - Kristallen påminner oss om den gudomliga upplevelsen av att vi är en del av "Allt som är". Den förbereder oss inför vår resa in i 5D genom kärlek och kraft!

Golden Healer - Denna kristall sägs hjälpa till att hela och balansera alla våra chakror och vår själ samt rensar auran och kroppen från lägre energier. Den hjälper dig att släppa på saker som håller dig tillbaka och hjälper dig att se vad du behöver för din andliga utveckling .

På grund av dens höga vibrationerna hjälper Golden healer dig att kunna dra in det gyllene ljuset från universum till dig och att koppla samman med "kristusenergin". Den förbereder oss inför vår resa in i 5D genom kärlek och kraft!

250,00 kr 280,00 kr