Lavendel fluorit

Nyhet!

Egenskap: Expansion, Lugnande, Beskydd

Färg: Ljusrosa/klar/vit

Ursprung: Brasilien

Vikt: 30 - 47 g

Dessa lavendel fluorit är handpolerade och är en mycket ovanlig kristall!

Lavendel fluorit är en mild kristall samtidigt som arbetar med höga frekvenser som hjälper oss att expandera och skala av "energiskal" som hindrar oss att vara ett med vårt högsta jag. Den beskyddar oss och påminner oss om vikten att vara ett med oss själva och att vad vi än går igenom finns det alltid lugn och harmoni inom oss.

Passar nyfödda barn tack vare dens milda och lugnande energi samtidigt som den påminner barnet om vart den kom ifrån. En kristall som passar perfekt som Födelsekristall.

Användning: Sitt med din Lavendel fluorit i din vänstra hand och känn kraften och energin som strålar från kristallen till dig.

Lavendel fluorit är en naturlig produkt som växer i och kommer från moder jord. Detta gör att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig! Bilden är endast ett exempel och kristallerna kan därför variera jämfört med bilden.

100,00 kr