Lär känna och arbeta med dina kristaller

Under denna 2-dagars onlinekurs får du lära dig allt om kristaller och hur du kan arbeta med dina egna kristaller. Du behöver inga kristaller för att delta i kursen, men det kan vara lättare att arbeta med kristaller när vi gör kristallnät och undertiden jag pratar kristallerna. Informationen jag kommer dela med mig av under dessa 2 dagar är information du kommer ha nytta av hela livet! 

Under kursen går vi igenom:

- Vad en kristall är

- Hur man programmerar kristaller

- Övningar för att börja arbeta med dina kristaller (meditation & affirmationer)

- Hur man gör kristallelexir för att höja frekvensen och stärka kärleken till sig själv

- Färgernas betydelse

- Alla 12 chakrorna

- Hur du kan börja att använda kristallhealing på dig själv

- Hur man rengör och laddar dina kristaller

- Hur du kan arbeta med dina kristaller vid fullmåne och nymåne

- Hur du gör kristallnät som faktiskt fungerar

- och mycket mer.. 

Tid: kl 19-21 23 & 24 Juli

För att kunna delta i kursen behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Du bokar din plats till kursen genom att lägga till kursen i kundvagnen och du betalar som en produkt. Du får en länk 12 timmar innan start via mejl som gör att du kan delta live i meditationen = betalningen ska vara gjord senast 12 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen :)

Ingen betalning = ingen länk till meditationens rum!

Bokning till kursen kan ske tom 24 timmar innan start. Avbokning kan ske tom 24 timmar innan start, senare avbokning = ingen återbetalning!

Ha gärna papper och penna till att föra anteckning. En PDF på det viktigaste jag har tagit upp under workshopen kommer sändas till din mail inom 24 timmar efter avslutad kurs!

Vi ses i Juli!

888,00 kr
Please select variants first