Kristallhealing

För din balans & avslappning

60 minuter

En behandling med kristallhealing är utformad för att balansera chakrorna. Med hjälp av kristallernas färg placeras kristallerna i ett kristallutlägg som balanserar klientens energier. 

Alla chakror kan vara under eller över-aktiverad, och det är när vi når balans i alla chakror som energin kan flöda fritt mellan alla energipunkter och vi känner oss i balans med livet!

Denna behandling går att få i lokal eller på distans!

Intentionen i varje behandling är klientens högsta bästa och jag respekterar alla själars egna väg och stödjer den på dess resa.

Innan behandlingen tar vi en konsultation där jag guidar dig igenom att själv känna in vilken färg din energi är just nu. Detta tränar din intuition och blir till underlag för vilka kristaller jag väljer att använda under behandlingen (nej, det går inte att svara fel, när du svarar går du på din känsla och känslan kan aldrig ljuga! Jag kommer även att använda min intuition när jag lägger ut kristallerna och om jag skulle känna att det inte känns rätt kommer jag inte att lägga en kristall med en viss färg på din kropp även om du sagt det.)

Efter behandlingen sätter vi oss ned och jag delar med mig av eventuell vägledning jag fått in under behandlingen och vad jag känt och upplevt under behandlingen. Du kan sova, meditera eller ligga och fundera under behandlingen, gör det som du känner för just i stunden.

Vid möte i lokal ligger du på behandlingsbänk fullt påklädd och det finns tillgång till kudde och filt om du önskar.

Distansbehandling:

Vid distansbehandling får du själv välja din omgivning, tillexempel vid en bäck, hemma i sängen eller ute i skogen, och du kan sedan vara kvar på platsen så länge som du vill och önskar.

Jag brukar förklara att en distansbehandling fungerar på ungefär samma sätt som att ringa ett samtal med mobilen, den du ringer kan vara vart som helst i hela världen och ändå kan signalen hitta fram. Vid distansbehandling använder jag mig av ett fotografi på dig som du skickat innan behandlingen eller videokamera på ZOOM som blir som telefonnumret till dig, det hjälper mig att hitta rätt signal! Kristallernas energi är inte begränsad av tid och rum vilket gör att kristallerna som jag använder mig av under behandlingen sänder sin energi till dig! 

Vi bestämmer tid och dag som passar efter köpt tjänst! 

555,00 kr
Please select variants first