Healingmeditation 9/6

Varje onsdag (med reservation för undantag) kommer Sandra mellan kl 19-19:45 att guida dig genom en lugn och avslappnande meditation och under cirka 30 minuter sända healing till dig. 

Under healingmeditationen använder Sandra sig av några av de helande flammorna och Atlantean healing, även kristallhealing och änglahealing kan förekomma. 

Varje healingmeditation är helt unik och baseras på vad deltagarna behöver just precis vid deltagandet av healingmeditationen. Hennes intention är alltid att all healing som sker är för ditt högsta bästa.

Healingen som jag utför är endast ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter behandling. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna delta på healingmeditationen måste deltagaren vara över 18 år!

För att kunna delta i meditationen behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Du bokar din plats till meditationen du vill delta i genom att lägga till meditationen (du kan se alla kommande meditationer till höger om denna text) i kundvagnen och du betalar som en produkt. Du får en länk 12 timmar innan meditationens start via mejl som gör att du kan delta live i meditationen = betalningen ska vara gjord senast 12 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen :)

Ingen betalning = ingen länk till meditationens rum!

!Avbokning måste ske senast 12 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 12 timmar innan start blir inte återbetald!

88,00 kr
Please select variants first