Golden Healer rå, Stor

För dig som vill höja din energi och utvecklas andligt

Egenskap: rensar, balanserar, höjer din frekvens

Färg: Gul/koppar: Gula kristaller innehåller solens energi och hjälper oss att känna glädje, bli mer driven och fokuserad

Ursprung: Madagaskar

Vikt:  ca 34 - 58 g

Denna kristall sägs hjälpa till att hela och balansera alla våra chakror och vår själ samt rensar auran och kroppen från lägre energier. Den hjälper dig att släppa på saker som håller dig tillbaka och hjälper dig att se vad du behöver för din andliga utveckling .

På grund av dens höga vibrationerna hjälper Golden healer dig att kunna dra in det gyllene ljuset från universum till dig och att koppla samman med "kristusenergin". Den förbereder oss inför vår resa in i 5D genom kärlek och kraft!

Användning: Sitt med din golden healer I din vänstra hand och tänk på allting som du vill hela inom dig. Föreställ dig hur det kommer ett starkt ljus från kristallen som sprider sig och omsluter hela dig! Känn sedan tacksamhet för kristallen du har i handen och det jobb ni gjort tillsammans!

Golden Healer är en naturlig produkt som växer i och kommer från jorden. Detta gör därför att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

90,00 kr
Please select variants first