Citrin rå, naturlig 001

Egenskap: Energi, kreativitet, överflöd!

Färg: Gul/brun: Gul/bruna kristaller håller solens energi och hjälper oss att känna glädje, bli mer driven och fokuserad och hjälper oss att känna oss uppburen av jorden, vara jordad och känna oss trygga.

Ursprung: Sydafrika

Vikt: ca 15 g

Denna kristall är nästan ett måste att ha i sin kristallsamling! Citrinen hjälper dig att skapa abundance (överflöd), att föra in glädje, värme och energi. Som en sol i kristallform som sänder värme, motivation och självförtroende! 

Citrin är en upphettad ametist som har transformerats från lila till gul. När det är en naturlig citrin (som i detta fall) har en ametist blivit upphettad på ett naturligt sätt i moder jord och är därför jämn i färgen och lite mörkare (gul/brun). Citrin är en påminnelse till oss om att transformation är möjligt och leder oss fram mot vår expansion!

Användning: placera en citrin i vardera hand och fokusera på energin som citrinen sänder till dig. Andas och känn tacksamhet! Kan även användas i kristallnät för att tillföra överflöd och kreativitet!

Citrin är en naturlig produkt som växer och kommer från jorden. Detta gör därför att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

150,00 kr
Please select variants first