Botswana agat

Egenskap: Möjligheter, Kärlek, Kraft 

Färg: Ljusrosa/vit/ljusbrun: Denna färg hjälper dig att se ljuset inom dig och kärleken som vibrerar inom dig. Hjälper dig att kunna utrycka din kärlek. Dom hjälper oss även att känna oss uppburen av jorden, vara jordad och får oss att känna oss trygga.

Ursprung: Afrika

Vikt: ca 5 - 20 g

Botswana Agaten hjälper dig att se bortom hinder och att se möjligheter istället. Kristallen tar bort blockeringar som hindrar dig att vara i flödet av den kreativa kraften! Den stärker din intuition och uppmuntrar till kärlek, till villkorslös kärlek både till dig själv och till andra människor!

Kristallen hjälper dig att känna glädje och känna ditt inre mod

Användning: Placera en Botswana agat i båda dina händer. Ta några djupa andetag och föreställ dig att du tar dig förbi alla hinder och utmaningar. Känn din kraft, känn din inre kraft!

Botswana agat är en naturlig produkt som växer i och kommer från jorden. Detta gör därför att alla kristaller kan variera i färg, storlek och form och ibland kan små sprickor eller andra ojämnheter förekomma - men det är en del av kristallen. Kristallen är därför helt unik och perfekt för just precis dig!

50,00 kr
Please select variants first