Atlantean Healing

Höjer & balanserar din energi

"Under Atlantis tid ansåg man att sjukdom/ohälsa var en manifestation av av obalanser i kroppens energier" 


60 min- 1,5 tim


En behandling med Atlantean Healing™ är utformad att balansera kroppens energier, chakror, auran och de fem elementen (jord, eld, vatten, luft, eter) och är högfrekvent och kraftfull form av healing men som känns mjuk och varm under behandlingen. Det är många som berättar att de känner vad som händer i kroppen under behandlingen, det kan bli varmt, kallt, pirra eller vibrera på ställen som jag arbetar på eller så kan gamla minnen komma upp för att läkas på ett tryggt och harmoniskt sätt. 


Under behandlingen ber jag Atlantis Ärkeänglar att vara med för att hjälpa till med läkningsprocessen under och efter behandlingen.  Atlantean Healing™ energin fortsätter att arbeta med klienten upp till flera timmar efter behandlingen vilket gör att behandlingen får en långsam och lugn avslutning så att inga plötsliga känslor eller andra förändringar som kan skrämma sker när kroppen släpper taget om det den inte längre behöver. 

Intentionen i varje behandling är klientens högsta bästa och jag respekterar alla själars egna väg och stödjer den på dess resa. 

Behandlingsformen och aktiveringen är nedkanaliserad av Birkan Tore och är en kombination av gamla tekniker och nya tekniker som är anpassad för de utmaningar vi idag står inför. 

Efter behandlingen sätter vi oss ned och jag delar med mig av eventuell vägledning jag fått in under behandlingen och vad jag känt och upplevt under behandlingen.

Du kan sova, meditera eller ligga och fundera under behandlingen, gör det som du känner för just i stunden. 

Vid möte i lokal ligger du på behandlingsbänk fullt påklädd och det finns tillgång till kudde och filt om du önskar. 


Distansbehandling:

Vid distansbehandling får du själv välja din omgivning, tillexempel vid en bäck, hemma i sängen eller ute i skogen, och du kan sedan vara kvar på platsen så länge som du vill och önskar. 

Jag brukar förklara att en distansbehandling fungerar på ungefär samma sätt som att ringa ett samtal med mobilen, den du ringer kan vara vart som helst i hela världen och ändå kan signalen hitta fram. Vid distansbehandling använder jag mig av ett fotografi på dig som du skickat innan behandlingen som blir som telefonnumret till dig, det hjälper mig att hitta rätt signal! 

Vi bestämmer tid och dag som passar efter köpt tjänst! 

860,00 kr
Please select variants first