MORGONMEDITATION

Distans, Zoom. Energiutbyte 88:-

Varje Måndag (med risk för undantag) kl 07:00 - 07:45 träffas vi på zoom för en avkopplande meditation där vi fyller på oss med ljus och kraft, sätter intentionen för veckan och expanderar vårt inre ljus, vilket gör att vi höjer vår frekvens och stärker kontakten med vårt högre jag.

Blir jag guidad innan eller under meditationen bjuder jag även in ärkeänglar eller mästare som vill vara med. 

" Meditation hjälper oss att känna lugn och harmoni & det ger oss en möjlighet till att få andas och centrera oss i den vardag som vi lever i. "

För att kunna delta i meditationen behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Du bokar din plats till meditationen du vill delta i genom boka in i kalendern nedan.

Du får en länk  senast 12 timmar innan meditationens start via mejl som gör att du kan delta. 

Betalning: Efter att du har bokat dagen för morgonmeditationen får du ett bekräftelsemejl (kika skräpposten om det inte har kommit ) som innehåller uppgifter om hur betalningen går till. Det går bra att betala via swish och PayPal ( swishnummer och länk till PayPal skickas i bekräftelsemejlet. ) 

När jag ser att betalningen är inne skickar jag ett nytt mejl som innehåller länken till vårt zoom-rum och lite viktig info inför morgonmeditationen. Betalningen ska vara gjord senast 12 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen :)

Ingen betalning = ingen länk till meditationens rum!

!Avbokning måste ske senast 12 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 12 timmar innan start blir inte återbetald!

För att kunna delta på meditationen måste deltagaren vara över 18 år!