MORGONMEDITATION

Distans, Zoom. Energiutbyte 70:-

Varje Måndag (med risk för undantag) kl 07:00 - 07:45 guidar jag dig genom en lugn och avslappnande meditation med nya teman varje vecka (se kommande meditationer nedan)

" Meditation hjälper oss att känna lugn och harmoni & det ger oss en möjlighet till att få andas och centrera oss i den vardag som vi lever i. "

För att kunna delta i meditationen behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Du bokar din plats till meditationen du vill delta i genom att lägga till meditationen (du kan se alla kommande meditationer till höger om denna text) i kundvagnen och du betalar som en produkt. Du får en länk 12 timmar innan meditationens start via mejl som gör att du kan delta live i meditationen = betalningen ska vara gjord senast 12 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen :)

Ingen betalning = ingen länk till meditationens rum!

!Avbokning måste ske senast 12 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 12 timmar innan start blir inte återbetald!

För att kunna delta på meditationen måste deltagaren vara över 18 år!

Kommande meditationer:


12 Juli

19 Juli

26 Juli


Morgonmeditation 12/7

Varje Måndag mellan kl 07:00 - 07:45 guidar jag dig genom en lugn och avslappnande meditation över zoom tillsammans med Ärkeänglarna ( se alla meditationer och datum  här ) Meditation hjälper oss att känna lugn och harmoni, att få andas och centrera oss i den vardag som vi lever i. Meditation hjälper även vår kropp att stressa ned, att få släppa på alla "måsten" och bara få vara! Det är ett perfekt sätt att börja Måndagen med!  Efter meditation får de som vill meditationen skickad till sig (via mejl), vilket betyder att om du inte har möjlighet att delta med oss i gruppen kan du göra meditationen senare under dagen - eller när du känner dig guidad till det!  Meditationen som jag utför är endast som ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter meditationen. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna delta på meditationen måste deltagaren vara över 18 år! !Avbokning måste ske senast 12 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 12 timmar innan start blir inte återbetald!

70,00 kr