Kristallkonsultation

Lokal, 90 min 777:-

Nu har du en unik möjlighet att kunna boka in en 90 min lång kristallkonsultation i Sandras lokal i Spånga, 35 min kommunalt från T-centralen i Stockholm! 

Sandra kommer att berätta om alla kristaller och rökelser hon har inne i lokalen just nu (alltid över 20 olika kristaller, vissa kristaller är även exklusiva och finns inte uppe på hemsidan!). Sandra kommer även att känna in vilka kristaller som passar dig just nu där du är i din andliga utveckling och varför dom passar dig just nu. Du kommer även få , med instruktioner av Sandra, möjlighet att lära dig att ladda och programmera kristaller, och självklart får du oavsett med dig ett papper hem på hur du gör så att du alltid kan ladda och programmera kristaller på ett säkert och fungerande sätt!

Inget köptvång! Det finns möjlighet att köpa med dig kristaller hem, och väljer du att köpa kristaller under denna träff kommer du att få med dig ett papper på affirmationer och meditationsövningar du kan göra tillsammans med kristallen  som kanaliseras direkt genom Sandra! Du kommer även få , med instruktioner av Sandra, möjlighet att lära dig att ladda och programmera dina kristaller, och självklart får du med dig ett papper hem på hur du gör så att du alltid kan ladda och programmera kristaller på ett säkert och fungerande sätt!

Energiutbyte för denna konsultation är 777:- och du betalar på plats antingen med kort eller via swish!

I kristallkonsultationen får du:

- 90 min egentid med Sandra där hon pratar om alla kristaller som finns inne i "butiken" just nu, kanaliserar, känner in och instruerar dig i kristallernas värld. 

- Instruktioner på hur du på egen hand kan ladda och programmera dina kristaller med Ärkeänglarnas hjälp.

- Möjlighet att köpa med dig kristaller hem.

Du får även 20% rabatt på alla kristaller om du väljer att handla under konsultationen.