KRISTALLHEALING

På grund av rådande omständigheter sker alla behandlingar och sessioner endast distans t.o.m. Augusti 2021

1 tim - 555:- (över ZOOM eller Skype)

En behandling med kristallhealing är utformad att balansera dina chakror och med hjälp av kristallernas färg och vibration placeras kristallerna i ett eteriskt-kristallutlägg som balanserar klientens energier. 

Alla chakror kan vara under eller över-aktiverad, och det är när vi når balans i alla chakror som energin kan flöda fritt och vi känner oss i flöde! Intentionen i varje behandling är klientens högsta bästa och jag respekterar alla själars egna väg och stödjer den på dess resa. 

Innan behandlingen tar vi en konsultation där jag guidar dig genom en meditation där du själv känner in vilken färg din energi är just nu. Detta tränar din intuition och blir till underlag för vilka kristaller jag väljer att använda under behandlingen. Under behandlingen kan du ligga och meditera, filosofera eller lyssna på skön musik under - det du känner dig bekväm med! Jag väcker dig lugnt och guidar dig tillbaka till nuet och det rum du befinner dig i efter behandlingens slut. 

Efter behandlingen delar jag med mig av eventuell vägledning jag fått in under behandlingen och du får möjlighet att dela med dig vad du själv har känt och upplevt. Vid distansbehandling får du själv välja din omgivning, tillexempel vid en bäck, hemma i sängen eller ute i skogen, och du kan sedan vara kvar på platsen så länge som du vill och önskar.

Jag brukar förklara att en distansbehandling fungerar på ungefär samma sätt som att ringa ett samtal med mobilen, den du ringer kan vara vart som helst i hela världen och ändå kan signalen hitta fram. Vid distansbehandling använder jag mig av ett fotografi på dig som du skickat innan behandlingen eller videokamera på ZOOM/Skype som blir "telefonnumret" till dig, det hjälper mig att hitta rätt signal!