BEHANDLINGAR I ÖSTERSUND

Den 24 & 26 September kommer jag att erbjuda Atlantean Healing (960:-) Soul retrieval (själsåterförande) (1111:-) och 1:1 Sessions (30 min) (750:-) (bokning av 60 min sessionerna sker i mejl) i Östersund. Jag kommer att hålla till på Brunnsgränd 7 och finnas på plats mellan 15 - 21 på Fredagen och 09-18 på Söndagen. 

Du kommer få en unik möjlighet att boka in Atlantean Healing, en form av healing som är aktiverad och nedkanaliserad av Birkan Tore och är en kombination av gamla tekniker och nya tekniker som är anpassad för de utmaningar vi idag står inför.

En behandling med Atlantean Healing är utformad till att balansera kroppens energier (chakror, auran och de fem elementen) och är en högfrekvent och kraftfull form av healing, men som känns mjuk och varm under behandlingen. Under behandlingen intervjuar jag även kroppen för att få in ev. information om din fysiska kropp, om din kropp behöver mer eller mindre av något mm för att vara i balans. 

Atlantean Healing energin fortsätter att arbeta med klienten upp till flera timmar efter att behandlingen avslutats vilket gör att behandlingen får en långsam och lugn avslutning så att inga plötsliga känslor eller andra plötsliga förändringar som kan kännas skrämmande sker när kroppen släpper taget om det den inte längre behöver.

Jag kommer även erbjuda själsåterförande, en magisk behandling som hjälper din själ att återigen ta sin fulla plats i din fysiska kropp. När vi gått igenom trauman, chock, behövt begränsa oss själva eller andra händelser som påverkat oss på ett negativt sätt, kan själen fråga sig själv "vad gör jag egentligen här?" och dra ihop sig själv. Själsåterföring hjälper till att återigen ge din kropp och själ sin fulla plats, för att vara mer närvarande, kraftfull och centrerad!


Förutom behandlingarna ovan kommer jag även erbjuda 30 min intuitiv sessions som ger dig möjlighet att med mig som kanal, eller språkrör mellan dig och ärkeänglarna (och dina guider) få en kärleksfull och magisk vägledande session! Vi går på känslan och vägledning så även kortare meditation och ev healing kan komma och ske under detta möte! Med hjälp av orakelkort, min klarseende och klarvetande kommer du få vägledning och budskap som hjälper dig framåt i livet. Du får även möjlighet att ställa några frågor om du skulle vilja. 

 Det sker inga värderingar eller dömande på orden jag förmedlar från Ärkeänglarna till dig. Eftersom att ärkeänglarna endast förmedlar budskap från en hög och kärleksfull frekvens kan du vara trygg med att budskapen som kommer fram till dig endast är av kärlek och ljus, du behöver aldrig vara orolig att något negativt kommer upp! Dock rekommenderar jag att vara inställd på att du kan komma få vägledning som du behöver höra för ditt högsta bästa, inte det du vill höra! 

Ibland kan det bästa för oss vara det vi inte vill höra, men ärkeänglarna ger dig alltid budskap och vägledning för dig, där du är idag av ren kärlek och medkänsla! Därför är varje session helt unik och kan skilja sig från gång till gång. Du kan vara vart som helst i livet i vilken situation och vara trygg i att din vägledning alltid kommer att vara icke dömande. Även en kort meditation och healing kan förekomma om vi vägleds i att det behövs för dig.


Är din intention att få kontakt med en vän eller släkting på andra sidan ber jag dig att kontakta någon annan som är mer specialiserad på den typen av kontakten. Jag är bättre i kontakten med guider och ärkeänglarna!

☼Boka in din tid nedan, det är en kalender för varje session! ☼