ATLANTEAN HEALING

Distans/Lokal 960:-

"Under Atlantis gyllene tid ansåg man att sjukdom och ohälsa var en manifestation av obalanser i kroppens energier" 

 En behandling med Atlantean Healing är utformad till att balansera kroppens energier (chakror, auran och de fem elementen jord, eld, vatten, luft och eter) och är en högfrekvent och kraftfull form av healing men som känns mjuk och varm under behandlingen. Under behandlingen intervjuar jag även kroppen för att få in information vad som ligger bakom upplevelsen av obalans och ohälsa eller för att få in annan information om din fysiska kropp. 

 Under behandlingen ber jag Atlantis änglar att vara med för att hjälpa till med läkningsprocessen och hur energin används under behandlingen. Du behöver inte tro på änglar för att boka in en behandling eller för att healingen ska fungera.

Atlantean Healing energin fortsätter att arbeta med klienten upp till flera timmar efter behandlingen avslutats vilket gör att behandlingen får en långsam och lugn avslutning så att inga plötsliga känslor eller andra plötsliga förändringar som kan kännas skrämmande sker när kroppen släpper taget om det den inte längre behöver. 

 Intentionen i varje behandling är klientens högsta bästa och eftersom att vi alla är på olika delar i vår utveckling där ingen är bättre än någon annan respekterar jag alla själars egna väg och stödjer den på dess resa. 

 Behandlingsformen och aktiveringen är nedkanaliserad av Birkan Tore och är en kombination av gamla tekniker och nya tekniker som är anpassad för de utmaningar vi idag står inför. 

 Efter behandlingen sätter vi oss ned och jag delar med mig av eventuell vägledning jag fått in under behandlingen och du får möjlighet att dela med dig av vad du känt och upplevt under behandlingen. 

Du kan sova, meditera eller ligga och fundera under behandlingen, gör det som du känner för just i stunden och vid distans får du även själv välja din omgivning, tillexempel vid en bäck, på köksstolen eller sängen - det du känner för just i stunden, och du kan sedan vara kvar på platsen så länge som du vill och önskar.

Boka in din behandling genom kalendern längre ner på sidan. Efter du har bokat din tid för behandling får du ett bekräftelsemejl (kika skräpposten om det inte har kommit ) som innehåller uppgifter om hur betalningen går till. Det går bra att betala via swish och PayPal ( swishnummer och länk till PayPal skickas i bekräftelsemejlet. )

Betalning måste senast 12 timmar innan bestämd dag och tid! Annars blir din tid avbokad! I sista steget vid din bokning väljer du om du vill ha din behandlin på distans eller i lokal (fagerstagatan 18, spånga, ca 35 min från Tcentralen i stockholm) .

Avbokning måste ske senast 12 timmar innan bokad tid för full återbetalning. All avbokning som sker efter 12 timmar innan avbokad tid blir Inte återbetald!

En distansbehandling fungerar på ungefär samma sätt som att ringa ett samtal med mobilen, den du ringer kan vara vart som helst i hela världen och ändå kan signalen hitta fram. Vid distansbehandling använder jag mig av ett fotografi på dig som du skickat innan behandlingen eller videokamera på ZOOM/Skype, som blir "telefonnumret" till dig, det hjälper mig att hitta rätt signal till dig!

Healingen som jag utför är endast ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter behandling. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna boka atlantean healing måste deltagaren vara över 18 år!

Mer information om Atlantean healing finns på https://atlanteanhealing.se