5D ACTIVATION COACHING

Möte Vecka 1 - Vi lär känna varandra. Vilka mål har du med denna coaching? Vill du utvecklas din medialitet? Dina gåvor eller din healing? Eller något annat som vibrerar inom ditt hjärta? Vi tar reda på vilka som är dina starkaste sinnen, vilka guider och skyddsänglar som är vid din sida. Övningar ges och tips på böcker att läsa.

Möte Vecka 2 - Hur jobbar vi andligt på ett säkert sätt? Baserad på dina mål och dina starkaste sinnen pratar vi om hur du kan jobba mot dina mål på ett tryggt och säkert sätt. Vi pratar om hur du kan jobba med att expandera dig själv utan att påverkas av andras energier. Övningar ges och tips på böcker att läsa.

Möte vecka 3 - Vi går igenom den violetta flamman och dess användningsområde, hur du använder den på dig själv, på andra (inkl djur), jorden och växter. Vi pratar om kristaller, chakror och annat magiskt som hjälper till att höja din frekvens!

Möte vecka 4 - All about intuition! Vi leker med intuitionen med hjälp av övningar som hjälper dig att få en klarare och starkare intuition!